Jan Ksandr povede nákup médií ve Vodafonu

20. února 2008

Novým media manažerem Vodafonu se od března stane Jan Ksandr. V této funkci nahradí Radka Krásného, který z Vodafonu přešel k mobilnímu operátorovi Bite GSM, kde působí na pozici ředitele komunikace pro Litvu a Lotyšsko. Ksandr bude ve Vodafonu odpovědný za mediální plánování komunikačních kampaní, nákup médií a koordinaci mediální agentury. Ksandr přechází do Vodafonu z mediální agentury OMD, kde působil jako Deputy Client Service Director pro Vodafone. Jan Ksandr (33) má takřka patnáctiletou zkušenost z oblasti mediální komunikace, plánování a nákupu médií.

Jan Ksandr (33) má takřka patnáctiletou zkušenost z oblasti mediální komunikace, plánování a nákupu médií. Před nástupem k Vodafonu působil v mediální agentuře OMD na pozicích media manažera a Deputy Client Service Directora a ve společnosti Opavia jako Media Director.

Ksandr vystudoval České Vysoké Učení Technické v Praze a k jeho zájmům patří rodina, vysokohorská turistika, golf a fotografování.