Češi vytvořili největší sbírku klíčů na světě, Vodafone jim za to dá SMS na den zdarma

13. listopadu 2009

Lidem z celé České republiky se podařilo během 14 dní vytvořit největší sbírku klíčů na světě. Vodafone za to 17. listopadu umožní celý den zdarma posílat SMS zprávy ve své síti. Zájem o sbírku klíčů neustále roste, a proto ji Vodafone prodlužuje až do konce listopadu. Ze všech klíčů pak nechá vytvořit největší klíčovou sochu.

„Za dva týdny se nám podařilo nasbírat více než dvacet tisíc klíčů a vytvořit tak největší sbírku klíčů na světě. Klíče se nám scházely z celé republiky, největší množství ale nasbírali lidé z okolí Mladé Boleslavi, kteří za deset dní vybrali přes pět tisíc klíčů,“ uvedla Monika Čížková, viceprezidentka pro značku a komunikaci Vodafonu a dodává: „Rádi tak splníme náš slib a odměníme všechny naše zákazníky 17. listopadu esemeskami v rámci naší sítě.“

SMS v rámci sítě Vodafone, tedy mezi čísly Vodafone, budou mít zákazníci 17. listopadu zdarma 24 hodin, od půlnoci do půlnoci.

Nepotřebné klíče mohou lidé do konce listopadu odevzdávat na každé z 65 značkových prodejen Vodafonu a v alternativních sběrných místech. Ze všech nashromážděných klíčů vznikne socha s pracovním názvem Klíčová věc. Více informací o uměleckém díle bude zveřejněno v průběhu listopadu.

Do sbírky klíčů, kterou zahájil Vodafone 30. října, se zapojili i sami zaměstnanci.