Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

Vodafone začíná nabízet neomezený tarif za 691 korun

12. dubna 2013

Během včerejška a dneška zaznamenal Vodafone enormní zájem o avizované neomezené tarify. Jen na webu se během uplynulých čtyřiadvaceti hodin zaregistrovalo téměř 10 000 zájemců o tuto novou nabídku. Vodafone se proto rozhodl vyjít přání zákazníků vstříc co nejdříve a začít neomezené tarify nabízet na eShopu dnes odpoledne. Na dalších prodejních místech budou k dispozici od zítřka. V květnu Vodafone na nabídku naváže představením neomezených tarifů RED.

Oba neomezené tarify budou dostupné pro všechny zákazníky - firemní i nefiremní, nové i stávající, se smlouvou a dokonce i bez smlouvy. Zákazníci si mohou zvolit variantu s dotovaným zařízením i bez něj.

Zákazníci, kteří si aktivují tarif Neomezené volání v síti, budou moci využívat nejvýhodnější účtování hovorů na trhu, a sice po sekundách.

Neomezené volání do všech sítí:

Cena s 24 měsíčním úvazkem

691 Kč

Cena bez úvazku

901 Kč

Cena s dotovaným telefonem

901 Kč

Volání do všech sítí

SMS do všech sítí

Datový tarif

600 MB

Neomezené volání v síti: