Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

Nová předplacená Karta se vším všudy přinese týden volání, SMS a dat jako dárek

21. ledna 2013

Vodafone rozšiřuje nabídku předplacených karet o Kartu se vším všudy, díky které získají zákazníci za dobití odměnu v podobě neomezeného volání a neomezených SMS do vlastní sítě a datového tarifu na týden. Kartu si mohou zákazníci pořídit od 1. února. Vždy, když si jednorázově dobijí kredit částkou alespoň 300 Kč, automaticky začnou čerpat dárek.

Zákazníci nemusejí odměnu za dobití nikde aktivovat ani posílat SMS. Aktivace proběhne vždy po jednorázovém dobití částky od 300 Kč nebo od 600 Kč. Za dobití získají zákazníci automaticky všechny tři dárky (volání, Připojení na týden a SMS). Potvrzení o aktivaci nároku na dárku obdrží zákazníci prostřednictvím SMS.

Dárek

Dobíjená částka

300 - 599 Kč

600 Kč a více

Neomezené volání v síti Vodafone

Neomezené SMS do sítě Vodafone

Datové připojení

(60 MB na týden)

14 dní

Cena běžného volání s Kartou se vším všudy je 4,90 Kč za minutu do všech sítí a cena SMS do všech sítí je 1,50 Kč.

Pro zákazníky, kteří volají občas, Vodafone stále nabízí Kartu bez limitu s bezkonkurenční cenou 7 Kč za hodinový hovor do sítě a cenou 2,50 Kč za minutu mimo síť. SMS mohou zákazníci s Kartou bez limitu posílat do všech sítí za 2,40 Kč (akce platná do konce února 2013).

Výhody předplacenek u Vodafonu:

• Účtování 60+1
  • Zákaznická linka zcela zdarma 24 hodin denně 7 dní v týdnu.
  • Možnost dobít kredit více než deseti způsoby na tisíci místech v ČR.
  • Možnost nastavit další balíčky jako jsou neomezené SMS, nebo libovolný datový tarif.
  • Možnost využívat Internetovou samoobsluhu i aplikaci Můj Vodafone.