Vodafone

Jak obnovit výchozí nastavení

BlackBerry - Z10 (BlackBerry 10)

Pokud váš telefon nefunguje, jak má, může někdy pomoci obnovení výchozího nastavení telefonu. POZOR: V telefonu budou vymazána všechna vaše osobní nastavení i stažené aplikace. Tuto akci nelze vrátit zpět.

1. V menu najděte „Bezpečnostní vymazání“:

  • Přejeďte prstem po displeji od horní hrany směrem dolů.
  • Stiskněte Nastavení.
  • Stiskněte Zabezpečení a soukromí.
  • Stiskněte Bezpečnostní vymazání.

2. Obnovte výchozí nastavení:

  • Stiskněte pole a zadejte blackberry
  • Potvrďte stisknutím Odstranit data.
  • Chvíli počkejte, dokud se neobnoví výchozí nastavení telefonu.
  • Telefon je pak potřeba nakonfigurovat a připravit k použití. Můžete využít průvodce nastavením, který se vám zobrazí na displeji.