Vodafone

Jak obnovit výchozí nastavení

BlackBerry - Bold 9790 (BlackBerry 7.0)

Pokud váš telefon nefunguje, jak má, může někdy pomoci obnovení výchozí nastavení telefonu. POZOR: V telefonu budou vymazána všechna vaše osobní nastavení i stažené aplikace. Tuto akci nelze vrátit zpět.

1. V menu najděte „Zabezpečené vymazání“:

  • Stiskněte dvakrát tlačítko Menu.
  • Stiskněte Možnosti.
  • Stiskněte Zabezpečení.
  • Stiskněte Zabezpečené vymazání.

2. Obnovte výchozí nastavení:

  • Stiskněte prázdné pole a zadejte blackberry
  • Potvrďte stisknutím Vymazat.
  • Chvíli počkejte, dokud se neobnoví výchozí nastavení telefonu.
  • Telefon je pak potřeba nakonfigurovat a připravit k použití. Můžete využít průvodce nastavením, který se vám zobrazí na displeji.