ZPRÁVY Z ŘECKÉHO ZÁPOLENÍ VE VAŠEM MOBILU

10. srpna 2004

Do zahájení největšího klání světových sportovců zbývají už pouhé tři dny. Zajímá vás, kolik dovezou naši borci z mezinárodního klání medailí? Stejně jako během letošního pražského hokejového mistrovství světa nebo portugalského fotbalového EURA 2004, mají Oskarovi zákazníci příležitost být prostřednictvím svého mobilu v centru dění. Prostřednictvím Oskarova WAPu v extra sekci Sport > Řecko 2004 je k dispozici detailní zpravodajství ČTK. Nebudou chybět každodenní výsledky, informace o české výpravě, kompletní program a hlavně velmi oblíbené online přenosy disciplín, kde mají Češi svá želízka v ohni. Pokud se budou vaše kolegyně v práci hádat, kolik je Šebrlemu let, stačí nakouknout do vizitek našich reprezentantů.

Majitelé mobilů podporujících MMS mají možnost sledovat denní obrazové novinky z Atén prostřednictvím MMS Magazínu a jeho rozšířeného sportovního zpravodajství ČTK zasláním kódu +SPORT za standardní cenu SMS na číslo 7766 (cena přijaté informace je 11 Kč + 19% DPH). Zkrátka nepřijdou ani příznivci kanálu iDnes a Deníku Sport. V sekci letních sportů v obrázkové galerii MMS Studia jsou navíc k dispozici inspirativní obrázky toho, jak se asi naši sportovci v Řecku mají.

Aktuální a pravidelné zpravodajství z řeckých her bude možné získat prostřednictvím SMS Info. Aktivovat eXtra zpravodajství je možné zasláním kódu +SPORT X 4 za standardní cenu SMS na číslo 7755 (za přijatou informaci zaplatí Oskarův zákazník také jen 1 Kč + 19 % DPH).

Nechybí samozřejmě ani loga, tapety, spořiče obrazovky nebo vyzváněcí melodie s letní sportovní tématikou v našich sportovních galeriích.

Výsledky zápolení našich reprezentantů na řeckých hrách budou mít Oskarovi zákazníci možnost nonstop probírat ve speciální místnosti na SMS Chatu.

Podle dosavadních letošních Oskarových statistik to vypadá, že ačkoliv podávala česká fotbalová reprezentace na Euru vynikající výkony, Češi jsou tradičně většími fanoušky hokeje. Oproti průměrnému zájmu o sportovní zpravodajství byl poptávka po informacích z letošního pražského světového šampionátu o zhruba 110% vyšší, v případě fotbalového EURA pak zvýšená „pouze“ o 25%. Necháme se překvapit, jaký zájem bude o výsledky našich atletů v Řecku.

Držíme našim borcům palce!