Vodafone zlevňuje v říjnu telefony až o 1 200 Kč a přichází s třemi novinkami.

03. října 2006

Vodafone zlevnil v říjnu více než polovinu telefonů ve svém portfoliu až o 1 200 Kč. Novinkami v nabídce jsou: Nokia 5500 Sport – první outdoorový model od Nokie a zároveň nejlevnější Symbian telefon u Vodafonu. Motorola KRZR K1 – další z exkluzivních Motorol, která podporuje přístup na portál Vodafone live! a Nokia N73 – technologicky vyspělý telefon, který umožňuje synchronizovaný přístup k e-mailům. Nokia 5500 Sport – Jak název napovídá je 5500 určený speciálně pro sportovní a outdoorové aktivity, takže je odolný proti otřesům, vodě a prachu. Navíc umožňuje přehrávání empétrojek a poslech rádia.

Nokia 5500 Sport – Jak název napovídá je 5500 určený speciálně pro sportovní a outdoorové aktivity, takže je odolný proti otřesům, vodě a prachu. Navíc umožňuje přehrávání empétrojek a poslech rádia. S tarifem Nabito 1800 stojí 3 577 Kč.

Motorola KRZR K1 – Modrostříbrné véčko je další exkluzivní Motorolou, která nabízí atraktivní design a tenké tělo. A navíc také přístup k portálu Vodafone live!, 2Mpx fotoaparát, MP3 přehrávač a Bluetooth.

Nokia N73 – N73 je model pro náročné uživatele. Operační systém Symbian umožňuje synchronizovaný přístup k e-mailům. S vestavěným 3,2 megapixelovým fotoaparátem lze dělat snímky v tiskové kvalitě. Při koupi s tarifem Nabito 600 zákazník za N73 zaplatí 9 977 Kč.

V říjnu zlevnily zejména luxusní a technologicky vyspělé telefony, umožňující přístup k portálu Vodafone live! Nokia 6230i stojí s tarifem Nabito 100 4 577 Kč (sleva o 1 200 Kč). Cena Nokie N70 se snížila při koupi se všemi tarify (s výjimkou Nabito 100) o 1 000 Kč, s tarifem Nabito 600 za ni zákazník v říjnu zaplatí 5 977 Kč.

K cenovému zvýhodnění došlo také u telefonů, umožňujících synchronizovaný přístup k e-mailům pomocí služby Business email plus. Cena Nokia 9300 klesla při zakoupení s tarifem Nabito 1800 z 8 977 Kč na 7 977 Kč.

Kompletní přehled telefonů najdete zde.