Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

Vodafone ve Varech nabídne bonusové předplacenky a telefony

03. července 2008

Jako hlavní festivalový partner nabídne Vodafone v průběhu 43. MFF KV bonusovou edici předplacených karet a soutěž o telefony. Každý, kdo si v průběhu festivalu v Karlových Varech zakoupí Vodafone předplacenou kartu, získá ke zvolenému kreditu navíc bonus ve výši 100 Kč. Zákazníci Vodafonu, kteří se v průběhu festivalu zaregistrují v karlovarském Vodafone obchodě a odpoví správně na otázku, se navíc automaticky zařadí do soutěže o telefony Sony Ericsson W350i a Vodafone 527. Předplacené karty Vodafonu s bonusem 100 Kč Platí pro karty zakoupené od 4.

Předplacené karty Vodafonu s bonusem 100 Kč

• Platí pro karty zakoupené od 4.7. do 12.7. 2008.
  • Platí pro Vodafone nabitou kartu i pro Vodafone divokou kartu.
  • Karty lze zakoupit v prodejně Vodafone v Karlových Varech a v tamním MINI kiosku.
  • Po aktivaci je nutné kartu do 6 měsíců jednorázově dobít minimálním kreditem 200 Kč.
  • Do pěti dnů od nabití kreditem obdrží zákazník bonus 100 Kč.

Soutěž o 36 telefonů Sony Ericsson a Vodafone

• Platí pro nové i stávající zákazníky Vodafonu.
  • Registrace soutěžících probíhá v prodejně Vodafone v Karlových Varech a v tamním MINI kiosku od 4.7. do 12.7. 2008.
  • Soutěžící musí vyplnit kontaktní formulář a správně odpovědět na soutěžní otázku.
  • Telefony Sony Ericsson W350i a Vodafone 527 vyhraje každý padesátý zákazník se správnou odpovědí.
  • Výherci budou zveřejněni na www.varyjinak.cz nejpozději do 20.7.

Detailní podmínky soutěže naleznou zákazníci od 4. července na webové stránce www.varyjinak.cz.