Vodafone v březnu nabídne dva zvýhodněné telefony v Makru a Tescu

20. března 2008

Ve druhé polovině března budou moci lidé v obchodních řetězcích koupit dva zvýhodněné telefony Vodafonu společně s divokou kartou a kreditem 200 Kč. V maloobchodní síti prodejen Tesco bude od 19. března do 1. dubna divoká karta v balíčku s telefonem Sony Ericsson V630i za 2 999 Kč s DPH. V řetězci Makro zaměřeném na podnikatele bude mezi 14. a 31. březnem k dostání divoká karta v balíčku s telefonem Nokia 6234 za Kč 2.999,- bez DPH (3 569 Kč s DPH).

Ve srovnání s cenami v prodejnách Vodafonu a cenami v internetovém e-shopu operátora jsou ceny balíčků s divokou kartou v obou řetězcích zhruba o dvě stě korun nižší.

„Prodej telefonů v obchodních řetězcích se nám velmi osvědčil, proto chceme ve spolupráci s našimi partnery přinášet stále nové atraktivní nabídky exkluzivně pro zákazníky obchodních řetězců,“ říká Ondřej Tomeš, který je ve Vodafone za spolupráci s obchodními řetězci zodpovědný.

Jako první se na regálech českých obchodních řetězců v polovině roku 2007 objevil tehdy nejlevnější mobil na trhu Vodafone 225 v Tescu. Od té doby Vodafone spolupráci s obchodními řetězci rozšířil a spolu se 6 řetězci zákazníkům touto cestou přináší speciální nabídku téměř každé tři měsíce.