Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

VODAFONE SNIŽUJE CENY ROAMINGU

08. června 2006

Vodafone snižuje od 9. června cenu za roamingové volání a posílání SMS ve 25 zemích. Nabídku nejlevnějšího roamingového volání u Vodafonu tak mohou nyní zákazníci využívat ve více jak polovině zemí Evropy. Počet zemí v prvním (nejlevnějším) roamingovém cenovém pásmu se nyní rozšířil na 25. K Chorvatsku, Itálii, Německu, Polsku, Rakousku, Řecku a Slovensku přibyly Velká Británie, Španělsko, Francie, Irsko, Nizozemí, Belgie, Dánsko, Estonsko, Finsko, Kypr, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Portugalsko, Slovinsko a Švédsko.

S výjímkou Lotyšska má Vodafone v každé z těchto evropských zemí partnerskou síť, v rámci které jsou odchozí roamingové hovory o 15% levnější. V Evropě se odehrává více jak 95% roamingových hovorů českých zákazníků.

Ze třetího do druhého cenového pásma se navíc přesouvá sedm nových zemí (USA, Kanada, Egypt, Izrael, Tunis, Maroko, Sýrie), které doplní stávající Albánii, Bělorusko, Bosnu a Hercegovinu, Bulharsko, Island, Lichtenštejnsko, Makedonii, Moldávii, Monako, Norsko, Rumunsko, Srbsko a Černou Horu, Švýcarsko, Turecko a Ukrajinu.

Služba Vodafone World používání roamingu zpřehledňuje a zlevňuje:

• Jen 3 cenová pásma – v rámci pásem jednotné ceny pro všechny sítě.
  • O dalších 15% levnější roamingová odchozí volání v partnerských sítích Vodafonu ČR.
  • Jednotná sazba pro příchozí i odchozí roamingové hovory a SMS.
  • Jedna sazba při volání do všech sítí v ČR.