Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

Vodafone Passport dostupný také na Islandu, v Norsku a Lichtenštejnsku

06. února 2008

Zákazníci Vodafonu mohou od 7. února využít roamingové služby Vodafone Passport také na Islandu, v Norsku a Lichtenštejnsku. Vodafone Passport je již dostupný ve všech státech EU, v Chorvatsku, Austrálii a na Novém Zélandě. S roamingovou službou Vodafone Passport mohou zákazníci volat ze zahraničí domů za stejnou minutovou sazbu jako u domácích tarifů, když volají do jiných sítí v ČR a za spojovací poplatek 22 Kč včetně DPH. Za příchozí hovory zaplatí zákazník pouze cenu spojovacího poplatku: 22 Kč včetně DPH.

Spojovací poplatek je účtován na začátku hovoru a pak automaticky vždy po 20 minutách. Cena za SMS, MMS a data v zahraničí je účtována dle ceníku služby Vodafone World Roaming.

Roaming u Vodafonu:

• Vodafone nabízí dvě roamingové služby:
    1. Vodafone Passport - umožňuje volat ze zemí EU, z Chorvatska, Austrálie, Nového Zélandu a nově taky Islandu, Norska a Lichtenštějnska za stejnou minutovou sazbu jako u domácích tarifů a za spojovací poplatek 22 Kč
    2. Vodafone World – pouze 3 cenové zóny pokrývají celý svět
  • roaming využívá každý druhý zákazník Vodafonu
  • počet uživatelů roamingu mezi zákazníky Vodafonu vzrostl čtyřikrát - v roce 2001 využívalo roaming 11,6% zákazníků Oskara (předchůdce Vodafonu), zatímco v roce 2007 to bylo již 49,2% zákazníků

Více informací na www.vodafone.cz.