Vodafone nabízí pro firemní zákazníky nyní i videokonference

10. července 2013

Vodafone pokračuje v rozšiřování komplexního řešení OneNet a přináší firemním zákazníkům novou službu Vodafone OneNet Videokonference. Pomůže uživatelům otevřít brány k moderní komunikaci a ušetří jim čas, a také peníze. S řešením od Vodafonu mohou zákazníci pořádat videokonferenční hovory nejen z plně vybavených videokonferenčních místností, ale také ze svých PC, notebooků, nebo dokonce tabletů a chytrých telefonů. Vedle běžného přenosu hlasu a videa mohou mezi sebou sdílet také dokumenty a prezentace.

Vodafone zákazníkovi vždy připraví řešení na míru jeho potřebám. Ať se jedná o jednoduché softwarové řešení, o vybavení celých videokonferenčních místností nebo o kombinaci těchto variant. Zákazník vždy platí pouze měsíční poplatek.

Hlavní výhody služby Vodafone OneNet Videokonference

• Výrazná optimalizace nákladů na cestování a služební cesty - snížení prostojů zaměstnanců a následné efektivnější využití jejich pracovního času.
  • Zrychlení rozhodovacích procesů – možnost flexibilně svolávat schůzky napříč rozdílnými lokalitami a zařízeními bez nutnosti se osobně scházet

Další výhody

• Kompatibilita s videokonferenčními zařízeními zavedených výrobců
  • Zabezpečení veškerých přenesených informací