Vodafone nabídne nové tarify, které se přizpůsobí zákazníkům

03. března 2010

Od 6. března spouští Vodafone nové tarify, které si zákazníci budou moci sestavit podle svých potřeb a kdykoli flexibilně změnit. Nabídka obsahuje 2 625 kombinací od neomezeného volání, přes neomezené SMS a data, až po paušál s nulovým měsíčním poplatkem. To vše pro nové i stávající zákazníky, bez úvazku a s nejvýhodnější tarifikací na trhu 60+1. "Na vývoji nových tarifů se poprvé v historii Vodafonu podílelo více než 1500 našich zákazníků," říká Pavel Hlavinka, viceprezident pro firemní zákazníky Vodafonu a dodává: „Ti nám jasně řekli, že chtějí neomezené služby.

"Na vývoji nových tarifů se poprvé v historii Vodafonu podílelo více než 1500 našich zákazníků," říká Pavel Hlavinka, viceprezident pro firemní zákazníky Vodafonu a dodává: „Ti nám jasně řekli, že chtějí neomezené služby. Dále chtěli služby, které si mohou podle potřeby kdykoli měnit, a to vše bez úvazku na dlouhá léta. Nové Tarify na míru všechny tyto požadavky splňují."

Zákazníkům bude k dispozici 2 625 kombinací hlavních služeb, ze kterých si mohou sestavit svůj ideální tarif a cena se jim vždy přizpůsobí. Pro lepší orientaci mezi nimi nabízí Vodafone deset inspirativních příkladů, které připravil a otestoval ve spolupráci se svými zákazníky s různými potřebami. Každý si na jejich základě může doladit kombinaci, která mu nejvíce vyhovuje. Všichni zákazníci si také mohou snadno, bezplatně a opakovaně kombinaci tarifů měnit podle svých aktuálních potřeb.

Tarif na míru si zákazníci mohou sestavit z následujících komponent:

• 1 - 4 oblíbená čísla v síti, kterým budou volat a SMSkovat neomezeně.
  • 1 - 4 oblíbená čísla ze všech sítí, kterým budou volat a SMSkovat neomezeně.
  • Počet volných minut do všech sítí.
  • Počet volných SMS do všech sítí.
  • Datový tarif.
  • Firemní zákazníci si mohou aktivovat neomezené volání a SMS v rámci firmy

Co jedinečného přinášíme:

• Nejvýhodnější neomezené volání a navíc neomezené SMS.
  • Zákazník se nemusí přizpůsobovat.
  • Nastaví si tarif na míru a může si jej kdykoliv změnit.
  • Tarify bez úvazku – tarifní prázdniny.
  • Nabídka platí pro nové i stávající zákazníky.
  • Nejvýhodnější tarifikace na trhu: 60+1.

Každý zákazník, který si bude svůj účet spravovat přes internet, navíc získá 10% slevu Po svém na balíčky s měsíčním poplatkem.. Zákazníci Tarifů na míru budou mít zároveň přednastavené elektronické vyúčtování

S uvedením Tarifů na míru dochází zároveň ke zvýhodnění dotační politiky telefonů v portfoliu Vodafonu. Výše dotace se nově určuje celkovou měsíční útratou za poplatky za všechny služby s měsíčním paušálem, tedy včetně datových. Dosud se dotace určovala podle útraty pouze za hlasové služby.

Nabité tarify a tarif Odepiš si po uvedení nových Tarifů na míru 6. 3. budou moci aktivovat pouze firemní zákazníci s písemnou smlouvou.

Více informací naleznete od 6. 3. 2010 na: http://www.vodafone.cz/osobni/tarify_ceny/na_miru.htm