Vodafone nabídne limitovanou vánoční edici předplacených karet

07. listopadu 2012

Vánoční nabídku Vodafonu doplní od 15. listopadu limitovaná edice předplacených karet s názvem Vodafone karta bez limitu. S touto novou kartou zaplatí zákazník za hovor do vlastní sítě, který může trvat až hodinu, jen 7 korun. Zákazníci, kteří si Vodafone kartu bez limitu pořídí a aktivují do 31. ledna 2013, získají navíc zdarma 100 SMS do všech sítí na jeden měsíc. Vodafone karta bez limitu navazuje na obdobnou Oskartu bez limitu, která byla v minulosti velmi úspěšná.

„S jakoukoliv naší předplacenou kartou zákazník také automaticky získá volání na zákaznickou linku zdarma, kredit může čerpat po dobu deseti měsíců a kartu si může kdykoliv dobít více než deseti způsoby,“ říká Michaela Edgerley Šťovíček, ředitelka předplacených služeb ve Vodafonu.

Cena předplacené Vodafone karty bez limitu je 200 korun, zákazník získá kredit ve stejné výši. Hovor do ostatních sítí bude stát 7 korun za minutu a cena 1 SMS bude 2,40 korun. Hovory budou účtovány tarifikací 60+1.

Na Vodafone kartu bez limitu mohou přejít se svým číslem i stávající zákazníci.

Od 15. listopadu Vodafone také spustí k této nabídce kampaň, která poběží v rádiu, tisku, OOH a online médiích.

Kartu lze zakoupit od 15. listopadu 2012 do 31. ledna 2013 nebo do vyprodání. Nabídka volání na této kartě je však časově neomezená.