Vodafone 845 se po uvedení na trh stal druhým nejprodávanějším mobilem

29. července 2010

Vodafone 845 se krátce po uvedení na trh stal druhým neprodávanějším telefonem v portfoliu Vodafonu. Zájem o tento nejdostupnější chytrý telefon s operačním systémem Android od Googlu na trhu byl tak obrovský, že byl během tří týdnů zcela vyprodán. „Zájem o Vodafone 845 několikanásobně překonal naše očekávání. Během třech týdnu se prodaly všechny telefony, které jsme pro zákazníky připravili. Nyní intenzivně jednáme s dodavatelem o navýšení dodávek, které plánujeme na konec prvního srpnového týdne,“ uvedl David Novák, manažer portfolia telefonů Vodafonu.

Vodafone tento dotykový telefon zařadil do nabídky od začátku července za standardní cenu 3 577 Kč včetně DPH. Při minimální měsíční útratě 477 Kč pak vyjde za 2 177 Kč.

Ve výbavě nového smartphonu nechybí také GPS a bohatá multimediální výbava. Ta zahrnuje 3,2megapixelový fotoaparát, hudební přehrávač nebo FM rádio. Vodafone 845 používá celosvětově velmi populární operační systém Android od Googlu v nové verzi 2.1. Platforma Android nabízí zákazníkům nejen přehledné a pohodlné ovládání, ale i obrovskou škálu aplikací, her a dalších programů, kterými lze výbavu telefonu rozšířit. Velká část programů je pak nabízena zcela zdarma.