Tipy na dárky na portálu Vodafone live!

11. prosince 2006

Pro všechny, kteří ještě nemají nakoupené vánoční dárky a nevědí odkud začít, nabízí Vodafone řešení. V rámci "Vánočního speciálu" na portálu Vodafone live! teď najdete hitparádu nejoblíbenějších dárků i hitparádu těch, které pod vánočním stromečkem nalézt nechceme. Informace o přáních Čechů zjistil průzkum Vodafone Zoom zaměřený na Vánoce a sváteční zvyky. Na portálu Vodafone live! tak najdete „Top 5 dárků“ pro ženy, pro muže a teenagery, ale i varování, jaké dárky jim určitě radost neudělají. "Chtěli jsme našim zákazníkům zmírnit předvánoční stres a inspirovat je ke koupi dárků, které jejich blízké a kamarády opravdu potěší," říká Jakub Hrabovský, tiskový mluvčí Vodafonu.

Na portálu se tak kromě jiného dozvíte, že ženy nejvíce potěší zájezd, relaxační pobyt nebo kniha, ale překvapivě ne módní doplněk nebo bižuterie.

Mužům byste neměli kupovat parfémy a dokonce ani autopříslušenství, pod stromečkem nejraději uvidí elektroniku či sportovní potřeby.

Teenagerům určitě udělá radost mobilní telefon a mobilní příslušenství nebo zajímavý film na VHS či DVD, ale ne kosmetika ani módní doplňky.

Více tipů na dárky najdete na portálu Vodafone live! ve "Vánočním speciálu", který nabízí spoustu dalších zajímavých vánočních aplikací jako: vyzvánění, tapety s tématikou Vánoc i falešných sobů, vánoční pohlednice a soutěž o telefony Nokia 6234.

Informace o službě Vodafone live! najdete na stránce live.vodafone.cz nebo www.vodafone.cz.