Oskar zprovoznil textové zprávy do sítí ostatních operátorů

24. března 2000

"Dobrý den. Tady je Oskar. Dobré zprávy: od této chvíle můžete posílat textové zprávy na všechny mobilní sítě v ČR. Šťastné textování!" Tuto zprávu obdrží v nejbližších hodinách všichni uživatelé nejnovější mobilní sítě Oskar a získají tak možnost zasílat textové zprávy už od 35,- haléřů za zprávu. "Zprovoznění zasílání textových zpráv i do ostatních mobilních sítí je dalším krokem Oskara pro ulehčení života našich zákazníků.

"Zprovoznění zasílání textových zpráv i do ostatních mobilních sítí je dalším krokem Oskara pro ulehčení života našich zákazníků. Textové zprávy jsou výhodným prostředkem mobilní komunikace a Oskar je nabízí za zajímavé ceny," říká manažer pro vztahy s veřejností Michal Kačena.

Ceny za textovou zprávu v síti Oskar:

VOLÁM MÁLO VOLÁM ČASTO VOLÁM STÁLE
1,- Kč 1,- Kč 1,- Kč

DOHODA S OSKAREM SLYŠÍM VÁS
50,- hal. ve špičce: 50,- hal.
mimo špičku: 35,- hal.

Textové zprávy do sítě Oskara lze zasílat také z internetové adresy www.oskarmobil.cz pomocí tzv. brány, kterou na uvedených stránkách naleznete. Na internetové stránce najdete také další informace týkající se sítě Oskar.