Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

OSKAR ROZŠIŘUJE NABÍDKU O SLUŽBY PRO FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY

04. května 2001

· Firemní zákazníci používají Oskarovy služby ve stále větším počtu · Oskar je novým dodavatelem GSM služeb pro telekomunikační společnost Aliatel Oskar rozšiřuje svou nabídku o nové služby pro firemní zákazníky. Kromě výhod, které standardně nabízí všem zákazníkům, doplnil tento program o prvky, které přitahují stále sílící zájem náročných klientů. Oskarovu nabídku „šitou na míru“ může využít každá právnická osoba, která si objedná současně alespoň 5 SIM karet s tarifními programy a uzavře smlouvu, která umožní získat další výhody. Stejné výhody poté mohou využít i dceřiné firmy, pokud v nich společnost, která uzavřela smlouvu s Oskarem, vlastní minimálně 50% podíl. Nabídka služeb je vždy přizpůsobena konkrétním požadavkům a potřebám jednotlivého zákazníka a zahrnuje možnost správy účtu, přednostní plnění dodávek nových telefonů, SIM karet a příslušenství, možnost zefektivnění firemní komunikace prostřednictvím služby Business Connect (přímé propojení hovorů z pevné linky se sítí Oskar).

· Firemní zákazníci používají Oskarovy služby
ve stále větším počtu

· Oskar je novým dodavatelem GSM služeb
pro telekomunikační společnost Aliatel

Mezi další výhody patří podrobné měsíční vyúčtování zdarma, bezplatný výběr a rezervace řady telefonních čísel, výhodné ceny při volání do zahraničí a nadstavbový program pro jednotlivé tarify OskarExtra. Tento program umožňuje firmám cenově výhodné volání v rámci sítě Oskar. Nabídka se týká nejen volání na zákazníkem používaná telefonní čísla, ale platí pro volání na všechna telefonní čísla registrovaná v síti Oskar.

Novým firemním zákazníkům Oskar připravil kombinaci předvolby 077 a speciální číselné řady 77. Telefonní čísla mají tedy atraktivní a snadno zapamatovatelnou formu: 07777 XX XXX.

Projevem zvýšeného zájmu a péče o firemní zákazníky je i nedávné rozšíření WAPu o sekci Finance a podnikání. Tato kategorie obsahuje položky umožňující obchodování na akciových trzích, vyhledávání v obchodním rejstříku, zjišťování údajů o firmách. Dále lze sledovat aktuální kurzovní lístek nebo dohledání zásilky zaslané kurýrem.

Oskar se stal novým komplexním poskytovatelem GSM služeb společnosti Aliatel, předního alternativního telekomunikačního operátora. „Podepsání smlouvy s Českým Mobilem je dobrý příklad vzájemné spolupráce dvou perspektivních operátorů. Přechod k novému mobilnímu operátorovi je mimo jiné výrazem intenzivní snahy o vyšší efektivitu našeho provozu“, říká ing. Jiří Hubka, generální ředitel a předseda představenstva Aliatel a.s.

Pro firemní zákazníky zřídil Oskar speciální infolinku na čísle 0800 111 077, která je v provozu ve všední dny od 8 do 18 hodin. Veškeré informace jsou přístupné i na zvláštním odkazu „Business služby“.