Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

OSKAR NABÍZÍ SLUŽBU M-BANKA I S UNION BANKOU

10. října 2002

Union banka je další bankovní instutucí, s níž je možné využívat Oskarovu službu M-Banka Oskarova M-Banka dokáže spravovat účty až u deseti různých bank najednou Měsíc a jeden den po komerčním spuštění Oskarovy M-Banky se rozšiřuje počet bankovních domů, s nimiž je možné tuto službu využívat. Union banka se stává již třetí bankou, jejíž zákazníci mohou s Oskarovou M-Bankou kdykoli a kdekoli zjišťovat zůstatek na svém účtu, jeho historii, podávat platební příkazy, zakládat termínované vklady a využívat řadu dalších služeb. První bankovní domy, s nimiž bylo možné od 9. září 2002 Oskarovu službu M-Banka využívat, byly GE Capital Bank, a.s .

• Union banka je další bankovní instutucí, s níž je možné využívat Oskarovu službu M-Banka
  • Oskarova M-Banka dokáže spravovat účty až u deseti různých bank najednou

Měsíc a jeden den po komerčním spuštění Oskarovy M-Banky se rozšiřuje počet bankovních domů, s nimiž je možné tuto službu využívat. Union banka se stává již třetí bankou, jejíž zákazníci mohou s Oskarovou M-Bankou kdykoli a kdekoli zjišťovat zůstatek na svém účtu, jeho historii, podávat platební příkazy, zakládat termínované vklady a využívat řadu dalších služeb. První bankovní domy, s nimiž bylo možné od 9. září 2002 Oskarovu službu M-Banka využívat, byly GE Capital Bank, a.s ., a eBanka, a. s.

S M-Bankou získají zákazníci mobilní přístup ke svému bankovnímu účtu za pomoci nejmodernějšího systému, který obslouží až 10 různých bank na jediné kartě. Navíc umí i aktivovat nové funkce na dálku pomocí speciální SMSky zasílané bankou, takže zákazníkům odpadá nutnost opakovaně navštěvovat pobočky bank.

Oskarova M-Banka používá veškeré existující technologie, aby zaručila maximální bezpečnost. Komunikace mezi zákazníkem a bankou je šifrovaná, veškeré transakce včetně čtení příchozích zpráv jsou chráněny osobním MPIN kódem. Proto Oskar představil i novou generaci SIM karty – SIM Plus s největší pamětí na českém trhu (64KB). Nová SIM Plus podporuje pokročilý SIM toolkit a nejmodernější šifrovací technologie.

Kartu SIM Plus s M-Bankou mohou získat stávající i noví zákazníci, uživatelé tarifů, stejně jako majitelé Oskaret. Zažádat o ni lze v Internetové samoobsluze na www.oskarmobil.cz, u operátora na lince *77, či na prodejnách. Noví zákazníci si ji mohou objednat rovněž na bezplatném čísle OskarKontaktu 800 77 77 77. Poplatek za aktivaci SIM Plus služeb činí 300 Kč, původní číslo přitom zákazníkovi zůstává zachováno.

Po získání licence na provozování duální mobilní sítě GSM 900/1800 v říjnu roku 1999 se Český Mobil a.s. stal prvním duálním mobilním operátorem v České republice. Komerční provoz nejmodernější GSM sítě v ČR zahájil 1. března 2000 pod značkou Oskar. V závěru června 2002 si Oskara za svého mobilního operátora zvolilo více než 1.070.000 zákazníků, což jej řadí mezi nejrychleji se rozvíjející operátory startující ze třetí pozice v Evropě. V současnosti je Oskar jediným operátorem v České republice s trvale rostoucím podílem na trhu.

Český Mobil patří prostřednictvím ClearWave N.V. do skupiny spadající pod telekomunikační společnost Telesystem International Wireless (TIW).