Oddělení firemních zákazníků ve Vodafonu povede Jonathan Rutherford

06. února 2018

Oddělení firemních zákazníků ve Vodafonu povede Jonathan Rutherford

Jonathan posledních 5 let působí v Irsku ve Vodafonu jako ředitel zákaznického řešení pro firmy, je zde zodpovědný za růst podnikání, provoz prodeje a správu služeb. Působil dříve také ve Vodafonu ve Velké Británii jako vedoucí obchodního a marketingového oddělení, kde měl na starosti celkový podnikatelský výsledek včetně velkých korporátních klientů a státní správy. Stál mimo jiné u spuštění 4G a také tarifů RED Business a pomohl uvést Vodafone na pole konvergovaných služeb.

Před nástupem do Vodafonu pracoval v poradenství v oblasti informačních a komunikačních technologií se zvláštním zaměřením na spolupráci s řadou začínajících mobilních operátorů v celé Evropě.

Jonathan se i ve volném čase zajímá o technologie a inovace, je vášnivým obhájcem diverzity. Tráví rád chvíle se svou ženou a třemi dětmi nebo se odreaguje u fotbalu, squashe a v přírodě. Pochází z Newcastlu v Anglii.