Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

Na přihlášení do prestižní soutěže Vodafone Firma roku zbývají poslední tři dny

12. července 2011

Už jen do 15. července se mohou firmy hlásit do šestého ročníku podnikatelské soutěže Vodafone Firma roku 2011. Počet účastníků v jednotlivých ročnících soutěže roste, v loňském roce se přihlásilo 2 681 firem. „Soutěž Vodafone Firma roku podporujeme již čtvrtým rokem, protože nás zajímají příběhy firem a jednotlivých podnikatelů, kteří mají odvahu být inovativní a nebojí se riskovat, aby si splnili svůj podnikatelský sen. Budeme proto již tradičně ve všech regionech ČR hledat a oceňovat zajímavé podnikatelské projekty, které na trhu uspěly a mohou být pro ostatní inspirací,“ říká Pavel Hlavinka, viceprezident pro firemní zákazníky společnosti Vodafone.

Soutěže se může zúčastnit firma, která má alespoň dvouletou účetní historii a obrat do 1,4 miliardy korun. Loni ocenění Vodafone Firma roku 2010 putovalo do Zlína společnosti 5M, která vyrábí sendvičové a kompozitní materiály.

Kromě výrazné publicity, která vítězným firmám pomáhá přilákat nové obchodní partnery a zákazníky, přináší ocenění v soutěži respekt u stávajících dodavatelů, odběratelů a také zvyšuje loajalitu u zaměstnanců.

Stejně jako v předchozích ročnících se bude bojovat nejen o celorepublikový titul, ale také o regionální ocenění Vodafone Firma roku. Už umístění v krajském kole otevírá dveře k dalšímu rozvoji podnikání a zařazuje firmu mezi významné podnikatele regionu.

V letošním ročníku se bude vybírat také Odpovědná firma roku. Toto ocenění mohou získat firmy, které se chovají odpovědně vůči společnosti a životnímu prostředí.

Celorepublikově nejúspěšnější firmy budou odměněny řešením pro mobilní kancelář od Vodafonu v hodnotě až 50 tisíc korun. Vítězové krajských kol dostanou od Vodafonu mobilní telefony a modemy.

Uzávěrka pro podání přihlášek je 15. července. Krajská kola budou probíhat od 1. září do 13. října. Celorepublikový vítěz soutěže Vodafone Firma roku bude vyhlášen v prosinci.

Více informací naleznou zájemci na www.firmaroku.cz