Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

Legendární tarif „Odepiš“ dostane desetkrát více volných minut

16. května 2014

Vodafone navýší stávajícím zákazníkům využívajícím tarif „Odepiš“ desetinásobně počet volných minut na volání do vlastní sítě, zatímco cena tarifu se zvýší jen čtyřnásobně. Zákazníci tak budou mít nově k dispozici 400 minut za cenu 49 korun. „Odepiš“ patří k nejstarším tarifům Vodafonu, už ho není možné nově aktivovat a používají ho výhradně nejvěrnější zákazníci.

„Tarif „Odepiš“ si už nemůže pořídit žádný nový zákazník, jen tak se může stát skutečnou odměnou pro ty, kteří jsou s námi od samotného začátku. Díky navýšení objemu volných minut na volání do sítě Vodafone vyjde naše nejvěrnější zákazníky minuta volání jen na 12 haléřů, což dělá z „Odepiš“ nejatraktivnější tarif na volání na trhu,“ říká Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky.

Nabídka platí pouze pro stávající zákazníky využívající tarif „Odepiš“ se 40 volnými minutami. Nově jej pořídit nelze. Ceny za SMS, volání do ostatních sítí a volání do sítě Vodafone po vyčerpání 400 minut zůstávají stejné.

Zákazníkům se nový tarif aktivuje od 20. června vždy k nejbližšímu zúčtovacímu období.

Pokud zákazník nebude chtít za nových podmínek tarif využívat, nemusí ho nutně vypovědět, ale může tarif převést na jiného uživatele.