Jitka Schmiedová bude viceprezidentkou pro lidské zdroje Vodafonu

13. října 2011

Viceprezidentkou pro lidské zdroje Vodafonu bude od 1. listopadu Jitka Schmiedová. Na této pozici nahradí Katarínu Brončekovou, která odchází na mateřskou dovolenou. Schmiedová přichází do Vodafonu z České spořitelny, kde působila čtyři roky jako ředitelka pro lidské zdroje. „Jitka s sebou přináší velké zkušenosti a jsem také ráda, že se nám díky ní podaří udržet vyrovnaný podíl žen a mužů ve vedení společnosti,“ říká Muriel Anton, generální ředitelka Vodafonu Česká republika.

Jitka Schmiedová v oboru lidských zdrojů působí již od roku 1998. Před nástupem do České spořitelny pracovala také jako ředitelka oddělení lidských zdrojů ve Všeobecné zdravotní pojišťovně či jako manažerka lidských zdrojů ve společnosti Norsk Hydro ASA Praha. Zkušenosti má například také ze společností Mitsubishi Electric Automotive Czech nebo Accenture.