Generálním ředitelem českého Vodafonu se stává Petr Dvořák

09. února 2018

Vodafone dnes oznámil, že se jeho novým generálním ředitelem s okamžitou platností stává Petr Dvořák (45). Pozice CEO Vodafonu Malta tak zůstává neobsazená a Vodafone na ni bude hledat jiného kandidáta.

Petr Dvořák své zkušenosti s businessem sbíral již od ukončení studií na vysoké škole jako manažer ve společnosti Lybar. Dva roky poté strávil v marketingu společnosti Nestlé. Jeho kariéra v oboru telekomunikací začala v roce 2001, kdy nastoupil do společnosti T- Mobile. Tam působil na různých manažerských pozicích více než deset let, později stál v čele celé marketingové divize. Od roku 2012 zastával ve Vodafonu pozici viceprezidenta pro nefiremní zákazníky. V posledních měsících se Petr Dvořák podílel také na vedení oddělení firemních zákazníků a významně přispěl k jeho rozvoji a úspěchu v komerční oblasti.

Ve volném čase se Petr věnuje své rodině, vytrvalostně běhá, věnuje se triatlonu, jezdí na kole, lyžuje a zpívá ve sboru.