Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

Co Oskar, to muzikant

03. července 2003

Přijďte Oskarovi zazpívat k svátku a vychutnejte si pocit hvězdy. Oskar vyhlašuje konkurs na pěvecké talenty z řad svých zákazníků. Pojďte dokázat, že “Co Čech …, pardon, Co Oskar, to muzikant“ opravdu platí. Oskar vás vybaví vším, co potřebujete, aby si vás všimli v televizi, rádiích nebo hudebních vydavatelstvích. Pokud je vám více než patnáct let a jste Oskarův zákazník, tak neváhejte a začněte trénovat hlasivky a choreografii! Soutěž “Co Oskar, to muzikant” za chvíli začíná.

Od 1. – 17. srpna proběhnou v šesti českých městech konkursy na nové pěvecké hvězdy. V každém městě dostane šanci zazářit prvních 150 příchozích zpěváků nebo skupin. Nemusíte se nikde předem hlásit, stačí, když se zaregistrujete vždy mezi 8:00 – 10:00 v místě konání konkursu. Vezměte si s sebou občanku, telefon se SIM kartou Oskar a pospěšte na nejbližší konkurs: Ostrava (1.8. – Dům kultury města Ostravy), Brno (3.8. – Mahenovo divadlo), České Budějovice (9.8. – Kulturní dům Vltava), Plzeň (10.8. – Inwest), Liberec (16.8. – Centrum Babylon) a Praha (17.8. – Kino Blaník).

Do finále postoupí z každého města 3 nejlepší zpěváci, zpěvačky či skupiny. Osmnáct vítězů regionálních kol bude představeno na Oskarově webu, a to včetně zvukového záznamu jejich vystoupení. O tom, kdo z nich zazáří a stane se hvězdou, rozhodne na www.oskar.cz mezi 20. srpnem a 10. zářím hlas lidu. Šest nejsympatičtějších zpěváků, zvolených při veřejném hlasování, vystoupí 27. září na Oskarově “Večeru hvězd”.

Vítěz hlavního večera, kterého vybere odborná porota, si své vítězství opravdu užije. Kromě toho, že stráví se svým protějškem dva dny hvězdného života v luxusním hotelu včetně nezbytné projížďky limuzínou, získá také možnost nahrát vlastní CD v profesionálním nahrávacím studiu. Oskar nahrávku nabídne hudebním vydavatelstvím, a ještě k tomu přidá profesionální fotografie vítěze vytvořené ve spolupráci se stylistou a vizážistou. Podrobnější informace o soutěži a pravidla naleznete na www.oskar.cz.