Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

Zákazníci Vodafonu mohou zdarma cestovat brněnskou MHD

20. října 2015

Vodafone připravil ve spolupráci s Dopravním podnikem města Brna speciální nabídku, díky které mohou lidé v Brně jezdit městskou hromadnou dopravou zdarma. Nabídka je určená jak pro stávající, tak pro nové zákazníky Vodafonu z celé České Republiky.

Noví zákazníci, kteří si u Vodafonu pořídí a aktivují novou SIM kartu s Tarifem 26 nebo jedním z Red LTE tarifů, získají dva čtvrtletní kupony zdarma. Stejnou příležitost na bezplatnou jízdu brněnským MHD dostanou stávající zákazníci, kteří doporučí svého známého, který si následně novou SIM kartu pořídí. Pro prvních 100 zákazníků je navíc připraven jeden kupon jako bonus. Počet kuponu na jednoho zákazníka není omezen, takže při průběžném plnění podmínek mohou zákazníci Vodafonu po celou dobu konání akce jezdit hromadnou dopravou v Brně zdarma.

Akce trvá od 15. 10. 2015 do 31. 12. 2016, a bude podpořena lokální marketingovou kampaní v rámci města Brna. Zákazníci se o svůj bonus musí v prodejně Vodafonu aktivně přihlásit. Poté jim bude zaslána SMS se speciálním kódem, pomocí něhož si mohou vyzvednout v prodejně jízdenek Dopravního podniku města Brna svůj kupon, nebo kód přeposlat své rodině či známým, v případě, že ho sami nevyužijí.

Veškeré informace jsou dostupné na stránkách nabídky www.vodafone.cz/jezdimzdarma