Vodafone je hrdým držitelem ocenění bePROUD

20. května 2016

U příležitosti mezinárodního dne boje proti homofobii proběhlo 17. května slavnostní předání cen bePROUD.

Ceny byly uděleny v pěti kategoriích. Cenu bePROUD zaměstnavatel roku získal mobilní operátor Vodafone.  „Vodafone je jedna z mála firem, která má samostatný dokument týkající se práv a řešení situací LGBT osob. Firemní benefity jsou dostupné i pro rodiče z LGBT komunity. Celkově je patrné, že přístup k LGBT komunitě  je ve firmě na vysoké úrovni, a to i díky spolupráci se zahraničními pobočkami a využívání jejich pozitivních příkladů a zkušeností,” odůvodnila své rozhodnutí odborná komise. Cenu převzala Jana Vychroňová, HR Business Partner ve společnosti Vodafone z rukou Martiny Štěpánkové, náměstkyně ministra Jiřího Dienstbiera pro řízení Sekce pro lidská práva.

Slavnostní večer pořádal PROUD – platforma pro rovnoprávnost, uznání a diverzitu z.s. ve spolupráci s Velvyslanectvím Nizozemského království v ČR. Akce se konala v rezidenci velvyslance Nizozemského království –  jeho Excelence Eduarda W. M. V. Hoekse na Praze 6.