Vodafone nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

Nadace Vodafone dala novou tvář svým webovým stránkám

30. března 2012

Nadace Vodafone spustila nové internetové stránky, kterým se dostalo vedle odlišné grafiky významného zjednodušení. Stránky také nabízejí více multimediálního obsahu než dosavadní verze. Na webu uživatelé najdou originální a přehledný rozcestník, kalendář akcí či aktuální informace o projektech včetně fotek a videí. Stránky vznikaly ve spolupráci s agenturou Conel Digital.

„Prostřednictvím nového webu chceme poskytnout lepší přehled o nabízených grantech,“ vysvětluje další důvody inovace internetových stránek Ondřej Zapletal, ředitel Nadace Vodafone, a dodává: „Cílem nového webu také je více se přiblížit veřejnosti a oslovit i ty, kteří se o nadačních projektech zatím nedozvěděli.“

Pro zájemce je připraveno i políčko pro vyplnění emailové adresy, na kterou jim potom budou pravidelně a chodit aktuální informace o grantových programech, novinkách a nejzajímavějších aktivitách Nadace Vodafone.

Každý návštěvník stránek okamžitě zaregistruje přehled hlavních programů nadace, jako je Rok jinak, Technologie pro společnost nebo grantový program pro mladé Vpohybu.